top of page

HOE UW THEORETISCH RIJEXAMEN IN BRUSSEL MET GLANS DOORSTAAN?

OVER HET THEORETISCH EXAMEN VOOR UW RIJBEWIJS IN BRUSSEL

Bent u 17 jaar en kijkt u uit naar het behalen van uw rijbewijs en de aankoop van uw eerste auto? Of vindt u als volwassene dat het hoog tijd is om uw onafhankelijkheid uit te breiden met een rijbewijs? Dan moet u eerst en vooral slagen voor het theoretisch examen. Deelname kost 16 euro en het examen bestaat uit vijftig meerkeuzevragen. U heeft maximaal vijftien seconden de tijd om een vraag te beantwoorden en dient minimaal 41/50 te halen. Bij één zware fout verliest u meteen vijf punten, waardoor u maar één zware fout mag maken. U legt het theoretisch rijexamen af bij een van de erkende examencentra in Brussel : Evere (Kolonel Bourgstraat 118, 1140 Evere) of Anderlecht (Arbeidstraat 9, 1070 Anderlecht).

Na twee mislukte pogingen bent u verplicht om 12 uur theoretische opleiding te volgen. Door de strikte eisen en de moeilijkheid van het examen raden we aan om u niet nodeloos op kosten te jagen en u meteen te laten begeleiden voor het theoretisch rijexamen.

Voorlopig worden er geen theoriecursussen in het Nederlands georganiseerd.

VOLG THEORIELESSEN VOOR UW RIJBEWIJS IN BRUSSEL

Wij van rijschool ONYXX bereiden u graag voor op het theoretisch rijexamen. De lessen worden gegeven door een instructeur die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op vlak van de verkeerswetgeving. We zetten sterk in op visuele voorstellingen en praktijksituaties waar u ook echt iets mee bent en alle aspecten van het examen komen dan ook aan bod. In principe krijgt u meteen de volledige bagage mee om te slagen voor het theoretisch rijexamen, maar er wordt van u ook verwacht dat u zelf het een en ander instudeert.

CONTACTEER ONS

SCHRIJF U VANDAAG NOG IN VOOR DE THEORIELESSEN VAN RIJSCHOOL ONYXX IN EVERE.

bottom of page